Onko Jumalan Rukoileminen Toimivaa?

Normaali

Nostan esiin aiheen, joka on hyvin kiinnostava välittämättä siitä, kuka olet; rukous. Useimmat väittävät, että se ei toimi enkä voi syyttää heitä. Se on kuin pyytäisi apua joltakulta saamatta mitään vastausta tai reaktiota. Mutta arvaa mitä? Rukous todella toimii, kun se on tehty OIKEIN. Tee se kunnolla ja olitpa kuinka epätoivoinen tahansa ja halusitpa mitä tahansa, Jumala toteuttaa toiveesi lähettämällä luoksesi oikeat välineet tarpeellisten muutosten tekemiseksi. Rukoilu on aivan samanlaista kuin magia, tai se jopa on magiaa. Käy seuraava läpi huolellisesti ja huomaat itse:

“Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa. Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.  Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennen kuin häneltä anottekaan.”

Näin teidän tulee rukoilla:

“Isä meidän, joka olet taivaissa.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
Tulkoon sinun valtakuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa.
Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.
Ja anna meille meidän velkamme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme velallisillemme.
Äläkä saata meitä kiusaukseen,
vaan päästä meidät pahasta.

Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi; mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.

Käydään kaikki läpi lyhyesti:

. Rukoile yksin, älä julkisesti saadaksesi huomiota muilta.
. Älä käytä omia sananvalintojasi rukoillessasi ajatellen, että sinut kuullaan – Jumala tietää jo mitä kaipaat (myös henget yleensä).
. Anna muille anteeksi heidän sinua kohtaan tekemänsä pahat teot ja synnit; kuinka odotat Jumalan antavan anteeksi omat syntisi, jos et tee samaa? Tämä pätee myös vihollisten tuhoamiseen kertoen yksinkertaisesti, että sinun ei tule olla kostonhimoinen rukoillessasi – vaikka esimerkiksi haluaisitkin kostoa. Jumala antaa sen sinulle sitä vastaan, että päästät irti vihastasi sillä hetkellä. Viholliselle anteeksiantaminen ei tarkoita, että heille ei koituisi mitään seuraamuksia.

Lopuksi on yksi jae ja asia, joka tulee pitää mielessä sekä se kaikista tärkein: “Tehkää tämä kaikki rukoillen ja anoen. Rukoilkaa joka hetki Hengen antamin voimin. Pysykää valveilla ja rukoilkaa hellittämättä kaikkien pyhien puolesta.”… Ihmisen tulee rukoilla tullakseen autetuksi, kaikki tekemämme tulee hengestä, silkalla tahdonvoimalla. Sillä koko kosmos virtaa – TAHDOLLA. Ilman sitä mikään ei ole mahdollista. Voit ajaa autoa, koska olet ehdollistanut itsesi uskomaan, että pystyt siihen harjoittelun kautta jne. Tehdäkseen jotain, tulee todella USKOA pystyvänsä siihen. Pelkät sanat eivät riitä, jos sydämessä ei ole uskoa. Rukoile oikein ja saat mahtavia tuloksia. Okkultistisesta näkökulmasta tämä on melko kiintoisaa. Jumala ei yleensä tee työtä suoraan, vaan lähettää lähettiläitään luoksesi. Pyytämällesi asialle sopivia enkeleitä lähetetään jne.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.