Fungerar Det Att Be Till Gud?

Standard

Jag kommer att ta upp ett ämne som är väldigt intressant, oavsett vem du är; bön. Många hävdar att det inte fungerar, och jag kan inte beskylla dem. Det är som att be någon om hjälp och inte få något svar eller reaktion alls. Men gissa vad? Bön fungerar, förutsatt att den görs RÄTT. Gör det korrekt och oavsett hur desperat du är och vad du vill, kommer Gud att ge din önskan och han kommer att göra det genom att skicka de rätta till dig och göra nödvändiga förändringar. Att be är precis som magi, eller till och med är magi. Gå igenom detta noggrant så ser du:

”Och när du ber, var inte som hycklarna, för de älskar att be stående i synagogorna och på gatuhörnen för att bli sett av andra. Sannerligen säger jag er, de har fått sin belöning till fullo. Men när du ber, gå in i ditt rum, stäng dörren och be till din Fader, som är osynlig. Då kommer din Fader, som ser vad som görs i hemlighet, att belöna dig. Och när du ber, fortsätt inte att prata som hedningar, för de tror att de kommer att höras på grund av deras många ord. Var inte som dem, för din Fader vet vad du behöver innan du frågar honom ”

”Så här ska du be:

Fader Vår, som är i himmelen
Helgat varde ditt namn.
Tillkomme ditt rike.
Ske din vilja, såsom i himmelen
så ock på jorden.
Vårt dagliga bröd giv oss idag,
och förlåt oss våra skulder,
såsom ock vi förlåta dem oss skyldiga äro,
och inled oss icke i frestelse
utan fräls oss ifrån ondo.

För om du förlåter andra när de syndar mot dig, kommer din himmelske Fader också förlåta dig. Men om du inte förlåter andra deras synder, förlåter din far inte dina synder.

Låt oss täcka allt, säkert sagt:

. Be ensam, inte offentligt för att få uppmärksamhet från andra.
. Använd inte din egen formulering när du gör det, tänk på att du kommer att höras – Gud vet redan vad du vill (Andar i allmänhet, se min tidigare artikel om avsikt)
. Förlåt andra deras fel och överträdelser mot dig i det ögonblicket; hur förväntar du dig att Gud förlåter dig för alla dina egna synder om du inte gör detsamma? Detta gäller till och med för att förgöra fiender, detta säger helt enkelt att du inte bör vara hämndlysten när du ber – även om du vill hämnas till exempel, kommer Gud att ge det till dig förutsatt att du släpper ditt hat i det ögonblicket. Att förlåta en fiende betyder inte att han / hon är fri från sitt rättmätiga straff.

Slutligen finns det en sista passage och sak att tänka på, och även den viktigaste ”Och be med tro vid alla tillfällen med alla slags böner och önskemål. Med detta i åtanke, var uppmärksam och fortsätt alltid att be för Herrens alla människor. ”Man måste be med tro för att få hjälp, allt man gör i tro, med ren viljestyrka. Det är juicen som hela kosmos flyter med – VILJA. Utan det kan du inte göra nåt. När du kör kan du göra det för att du har konditionerat dig att tro att du kan göra det genom övning etc. Du måste verkligen tro att du kan göra något för att kunna göra det. Inte bara via munnen, när du inte tror i ditt hjärta att du inte kan.

Be korrekt, så får du resultat som ingen annan. Ur ett ockult perspektiv är detta ganska intressant. Gud kommer inte att göra arbetet direkt i allmänhet, han skickar sändebud för att hantera dig. Till exempel skickas Änglar som är skickliga på det du ber om etc.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.