Yhteistyö Clauneckin Kanssa

Normaali

Kerron työskentelystäni yhdessä Grimorium Verumin demonin kanssa tässä artikkelissa.

Lyhyesti Clauneckista: GV:n kuvailun mukaisesti hän on kykenevä tuomaan materialistista vaurautta; kirjaimellinen kuvaus kuuluu “Clauneckilla on valtaa tavaroihin ja rikkauksiin ja hän voi auttaa heitä, jotka ovat tehneet sopimuksen Clauneckin kanssa, löytämään kätkettyjä aarteita. Hän pystyy antamaan suuria rikkauksia, on Luciferin suuresti rakastama ja Lucifer on se, joka saa hänet tuomaan rahaa. Tottele häntä ja hän tottelee.” Hän on Syrach -nimisen herttuan alaisuudessa ja Luciferin suuresti rakastama.

Aloitin yhteistyöni Clauneckin kanssa tajuttuani tarvitsevani hengen, joka on erikoistunut vaurauteen. Luotin tehtävän aluksi tukijalleni ja herralleni Samaelille, mutta ollakseni rehellinen, hän ei hallitse kyseistä aluetta (sai aikaiseksi jonkin verran rahaa kuitenkin); kävin asian läpi hänen kanssaan ja hän oli ensin hieman tolaltaan, mutta ymmärsi kuitenkin syyni. Sitä paitsi, suojelijani on jo enkeli/taivaallinen olento, joten halusin kehittää kokemustani työskentelemällä demonin kanssa. Tämän jälkeen kävin töihin käyttäen mahdollisimman vähän materiaalia käsillä olevan työn hoitamiseen. Käytin vanhaa TV: täni, sillä en ole katsonut sitä ainakaan viimeiseen kahteen vuoteen.

Käytin peruskirjeenvaihtoa, sillä en tiedä paljoakaan hänestä; kuten mille planeetalle hän kuuluu tai hänen horoskooppimerkkiään jne.; itse käytän Jupiteria ja kaikkea sitä vastaavaa, kuten sinistä väriä (taivas), Jupiterin päiviä ja aikoja, suitsukkeita (setri) sekä hänen sinettiään, jotka ovat nähtävissä kuvasta.

Aloitin yhteistyön hänen kanssaan jo 7. huhtikuuta 2016 tarjoten yksinkertaisia asioita, kuten ruokaa ja juomaa, samoja, joita itse söin ja join päivän aikana. Ennustin tapani mukaan etukäteen nähdäkseni, kuinka asiat tulevat menemään (en niin sanotusti lähde eteenpäin sokkona) ja näin kaiken sujuvan hyvin, mutta tuloksia tulisi odottaa maltilla; tämä vaikutti loogiselta, sillä en tarjonnut hänelle paljon. Hänelle omistettu ”temppelialue” on noin neliömetrin kokoinen, aivan keittiöni vieressä eikä kahden viikon välein tarjottu ateria ole paljon. Halusin suurempia ja parempia tuloksia, joten ajattelin aluksi, että isomman ruokamäärän tarjoaminen tehostaisi vaikutusta. Olin hämmästynyt saadessani selville, että tämä ei ollut totta; oikeastaan lähes päinvastoin. Se osoittaa, että uhrauksien laatu on määrää tärkeämpää. Seuraavien neljän kuukauden ajan kohtelin häntä kuten haluaisin itseäni kohdeltavan ja tarjosin vaurautta edustavia uhrilahjoja, kuten 100 dollarin seteli sekä hopealevy, joka oli 100$ muotoinen. En ole jättänyt toivottuja tuloksia mainitsematta, sillä en voi lopettaa hymyilemistä tätä kirjoittaessani; tuona ajanjaksona tuloni nousivat 1200 dollarista yli 3000 dollariin kuussa. Hän sai aikaan melko radikaaleja muutoksia elämässäni ja minut menettämään työpaikkani kolmesti tuona samaisena ajanjaksona, mutta käyn sen kaiken mielelläni läpi, kunhan saan haluamani. Uran suhteen hän teki kaikesta parempaa. Nyt työskentelen kotoa käsin, mikä on varsin rentouttavaa. Voin työskennellä omien olosuhteideni mukaan, suunnitella omat työaikani, pitää taukoja milloin vain haluan; ei pomoja tai muita hengittämässä niskaan.

Kuten osa teistä saattoi jo odottaa, kaikki ei sujunut rauhallisesti rituaalin aikana. Sillä ei minulle ole juurikaan väliä. Tulokset ovat minulle tärkeitä, eikä juuri mikään muu. Sain nähdä hänet astraalisesti ja tunsin hänen energiansa häntä kutsuessani. Hän ottaa pienen pojan muodon, mutta tämä voi olla hänestä omaamani mielikuvan projektoitumisen tuotosta tai paremmin sanottuna sen, kenen alaisuudessa hän toimii (yleinen kuvaus Luciferin ulkomuodosta), sillä hänestä ei ole olemassa tunnettua kuvaa. Telepaattinen yhteys luotiin ja hän pyysi minua sulkemaan kulhon kannen sen auki jättämisen sijaan, sekä minua jäämään vielä hetkeksi… ”Voidaksesi puhua minulle hieman pidempään, Morino”, hän sanoi minulle selkeästi vieraalla äänellä, jonka kuulin päässäni, joka on lähes kuolemanhiljainen rituaalin aikana.
Muista, että Clauneck toimii työ-/uramahdollisuuksien kautta; se on hänen erikoisalaansa.

Lyhyesti sanottuna, olen hyvin tyytyväinen häneen; olen antanut hänelle oikeuden hallita talouselämääni oman mielensä mukaan ja jatkan yhteistyötä. Kiitos “Nekkille”, kuten häntä kutsun.

* Sain selville, että Clauneck on Merkuriuksen alaisuudessa Neitsyen, joka merkitsee äärimmäisyyttä, ollessa hänen horoskooppimerkkinsä (27°).

* Clauneck on kertonut, että kutsuessaan häntä ystävän puolesta, kuului hän Enkelten veljeskuntaan.

Tämänhetkinen talousneuvojani helmikuussa 2017: Arkkienkeli Sandalfon

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.