Vaurastuminen Sandalfonin Avulla

Normaali

Siinä Hän on! Uusi talousmanagerini sanottuani hyvästit Clauneckille. Itse arkkienkeli Sandalfon, Malkuthin hallitsija (Maa Kabbalassa). Olin hieman eksyksissä Clauneckista aiheutuneiden ongelmien jälkeen (ei millään pahalla Häntä kohtaan) ja harkittuani hetken sekä keskusteltuani asiasta suojelijani kanssa, Hän kutsui Sandalfonin ja sanoi: ”Pidän sinusta hyvää huolta”. Kysyin Häneltä muutamia kysymyksiä liittyen hänen taustaansa ja Hän sanoi minulle seuraavaa:

“Hän ei hallitse taivasta, mutta hänellä on pääsy kaikkiin niistä; Mikael hallitsee seitsemättä; hänen erikoisalaansa on myös naisten hedelmällisyys, hän oli profeetta Elia, mutta Jumala teki Hänestä sen, mitä hän nyt on. Hän voi myös opettaa manifestoimaan asioita fyysisesti, mutta se ei ole hänen vahvuutensa. Toimittaa rukouksia Jumalalle ja on siksi nopea suorituksessaan. Hänen nimensä on viittaus sandaalintekijään.”

Yhteistyö Hänen kanssaan alkoi helmikuussa 2017 ja Hän johdatti minut aloittamaan palkkamaagikkona sekä avaamaan oman verkkokaupan; olin ajatusta vastaan, sillä kohdeyleisö ei ole kaikkein tuottavinta (suurin osa okkultismin puoleen kääntyvistä on vararikossa olevia luusereita), mutta Hän vaati ja sanoi “Tee se, niin näet”.

Nyt on kulunut hieman päälle puoli vuotta ja kävin läpi useita pieniä muutoksia, kuten liiketoiminnan kehittymistä ja niin edelleen. Minä tuon asiakkaat, Hän hallinnoi ja vaikuttaa minuun omien kykyjeni kautta, EIKÄ vain istu ja ole toimeton. Olen sijoittanut Häneen melko paljon (esim. jalokiviä, hopeaa jne.), mutta se on ollut vähintäänkin sen arvoista.

Minun maassani keskitulot ovat noin 200$ kuussa; minä tienaan TÄMÄN verran, ja lisää on tulossa. Muutin yhden makuuhuoneen asunnosta kolmen makuuhuoneen taloon, jossa on kaksi kylpyhuonetta ja minulla on varaa ostaa uusi auto joka neljäs kuukausi. Tämä on tehokkaan harjoittamisen tulosta.

Alla Hänen alttarinsa (2020):

Print Friendly, PDF & Email

Yksi kommentti artikkeliin ”Vaurastuminen Sandalfonin Avulla

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.