My Werk Met Clauneck

Standard

Ek sal my werk met die demoon van die Grimorium Verum bespreek in hierdie artikel.

Kort inligting oor Clauneck: hy is soos die GV beskryf aangelê om materiële
rykdom voort te bring; Letterlike beskrywing is “Clauneck het krag oor goedere en rykdom, en kan jou help om versteekte skatte te vind vir diegene wat ʼn ooreenkoms met hom aan gaan. Hy kan groot rykdom gee, en is geliefd deur Lucifer, en dit is hy wat hom die geld laat bring. Gehoorsaam hom en hy gehoorsaam”. Hy val onder die Hertog met die naam Syrach & is geliefd deur Lucifer.

Ek het begin werk met Clauneck nadat ek besef dat ek het ‘n gees nodig wat spesialiseer in rykdom, ‘n taak wat ek toevertrou het aan my beskermheer & Heer Samael in die eerste instansie, maar hy, in al eerlikheid bemeester nie homself in hierdie veld nie (maar het nogtans bietjie geld gebring); Ek het met hom gepraat oor die saak en hy was eerste ‘n bietjie ontsteld, maar verstaan ook die rede waarom ek dit wou doen. In elk geval, my beskermheer was reeds ‘n Engel/hemelse gees so ek wou my ervaring verbeter deur te werk met ‘n demoon.

Na dit het ek aan die werk gespring, met behulp van so min materiaal as moontlik om die werk gedoen te kry. Ek het my ou T.V kas gebruik sedert ek nie TV kyk nie en het ook nie vir ten minste die laaste 2 jaar nie. (Sien die beeld hieronder)

Ek het die basiese korrespondensie gebruik, want ek weet nie veel oor hom nie, soos die planeet waaronder hy val, sy sterreteken, ens; Ek gebruik Jupiter en alles wat ooreenstem met dit, so die kleur (lug) blou, die dag & ure van Jupiter, die wierook (Cedarwood) en sy sigil wat in die foto gesien kan word.

Ek het begin werk met hom vanaf die 7de April 2016, en bied eenvoudige goed aan soos kos & iets te drink, dieselfde goed wat ek sou eet & drink daardie dag. Ek het ‘n waarsêery vooraf gedoen om te sien hoe dinge sou uitwerk soos wat ek gewoonlik doen (gaan nie geblinddoek ingaan nie, om dit so te stel) en dit het my gewys dat dinge goed sal gaan, maar ek kan resultate in matigheid verwag; dit was vir my logies, aangesien ek hom nie veel bied nie. Die “tempel area” toegewy aan hom is rofweg 1 vierkante meter, reg langs my kombuis en ‘n maaltyd elke 2 weke is nie teveel om te offer nie. Ek wou groter en beter resultate hê en gedink dat om meer kos te gee die effek sou verhoog. Ek was verstom om uit te vind dat, na waarsêery, dit nie die geval is nie; net mooi die teenoorgestelde om die waarheid te vertel. Dit wys net dat die kwaliteit van jou offers belangrik is, en nie die hoeveelheid nie. So, ek het hom in die volgende ± 4 maande behandel op dieselfde manier wat ek graag sou behandel wil word en wat rykdom verteenwoordig het, nadat hulle ingewy was soos ‘n $100 noot, $100 noot en ‘n staaf silwer in die vorm van ‘n $100 noot. Verlangde resultate is nie uit gelaat nie en ek kan help maar om te glimlag terwyl ek dit skryf nie; Ek het in daardie tydperk, vanaf $1200 tot meer as $3000 per maand in gebring. Hy het nogal die drastiese veranderinge in my lewe veroorsaak en het my 3 keer my werk laat verloor in daardie selfde voor-genoemde tydperk, maar ek sal met graagte daar deur gaan solank as wat ek kry wat ek wil hê. Hy het alles beter gemaak loopbaangewys. Ek werk nou van die huis af wat ontspannend is vir my. Ek kan werk onder my eie omstandighede, my eie ure beplan, ʼn breek neem wanneer ek wil; geen baas wat oor my skouer kyk nie en so voorts.

Soos sommige van julle dalk reeds verwag het, bly dinge nie stil tydens die ritueel nie. Nie

dat dit sou saak maak aan my nie, want ek gee nie te veel om nie. Resultate is wat vir my belangrik is, min anders. Ek was in staat om hom as astrale te sien en sy energie te voel wanneer ek hom oproep, en hy neem die vorm van ‘n klein seuntjie, maar dit kan ‘n projeksie van die beeld wat ek van hom het of waar onder hy val, beter gesê (Lucifer se algemene fisiese beskrywing) want daar is geen bekende beeld van hom nie. Telepatiese kontak is gemaak en hy het my gevra om die bak toe te maak met die deksel in plaas daarvan om dit oop te los en gevra om net ‘n bietjie langer te bly … “net’n bietjie langer te praat, Morino “is wat ek duidelik gehoor het in ‘n freemde stem in my kop wat amper dood stil is in ritueel.

Hou in gedagte dat Clauneck werk via werk/loopbaan geleenthede; wat sy spesialiteit is.

In kort, is ek baie tevrede met hom; Ek het hom die gesag gegee om my finansiële lewe te bestuur soos hy besluit en sal voortgaan om met hom te werk. Cheers, “Nekki” soos ek hom noem.

* Bygewerk op 18/09/2016: uitgevind dat Clauneck val onder die planeet Mercurius met Virgo as sy sterre teken (27 °), wat staan vir uiterste.

* Clauneck het my vertel dat hy, terwyl ek hom opgeroep het vir ‘n vriend, hy aan die orde van Engele behoort en my sy vlerke gewys, wat oranje/groen-geel was.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.