Forskningsfilerna Vol. Lxxxi: Och

Standard

Jag kommer täcka den olympiska anden Och från den magiska arbetsboken kallad Arbatel idag; för de som inte känner till Arbatel’n, följ länken och / eller se en kopia här.
Som han beskrivning där säger, “Och styr saker som svarar till solen; han giver 600 år med perfekt hälsa; han skänker stor visdom, giver de est exellenta andarna, lär ut de bästa medicinerna: han omvandlar alla ting till de renaste guld och värdefulla stenar: han giva guld, och en väska full med guld. Han som är värdig med sin karaktär, han gör honom hyllad som en gudomlighet, av all världens kungar”.

Okej, han må svara till solen inom Arbateln’s riktlinjer, men inte generellt; för Och är en mån-ande (Kräfta, 26°-lantbruk) och hans kännetecken kunskapsmässigt stämmer. Så hälsa, rikedom, medicin, örter är hans specialité. Han jobbar på ett abstrakt och koercitivt sätt för att skapa fejder och obalans i ens liv, men negativt sätt ser till ett enkelspårigt hushåll. Alltså motsatsen. Ha det i åtanke. Han kommer alltså att röra ihop vissa aspekter i livet för dig.

Rolig är att jag aldrig gillat arbatel’n och minns att folk har frågat huruvida jag jobbat med dess andar också; hela anledningen till detta stycke är att även Och frågade mig, dök upp från ingenstans idag likt en medeltida adelsman i gult sittandes på en häst, ibland en åsna. Sist, Och säger att han inte har något emot att folk använder överensstämmelser med solen, så länge de arbetar med honom. Han har definitivt inte dåligt med styrka.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.