Forskningsfilerna Vol. Xi: Lucifer

Standard

Lucifer lockade mig aldrig riktigt, men jag bestämde mig för att be om hans hjälp för att öka försäljningen på min webbshop, eftersom min forskning visade på att han kan hjälpa till på den avdelningen. För de som inte vet vem Lucifer är, se här. Han är en fallen ängel, vars namn betyder ljusbärare.

Lucifer svarar till solen (inte så överraskande), 11° och han kommer att ta till nästan alla mått för att få vad han vill och få vad operatören vill ha. Därutöver är han en “Jack-of-all-trades” (betyder ungefär bra på mycket-inte mästare på något) och har en mängd förmågor (påminner mig om Michael i det avseendet). Har förmågor som sträcker sig över. Jag bad om hans hjälp med att förbättra min webbshop totalt, och han gjorde mig inte besviken inte. På en veckas tid inspirerade, eller drev, han mig för att göra betydande förbättringar på webbplatsen, och jag fick mycket fler beställningar också, värda 680 $ NET. Mycket bra på en veckas tid. Det var bara en nackdel med allt detta: han påminner mig om Clauneck här, det var några mindre, oberäknade förändringar. Min webbshop skulle stängas ner kort på grund av något litet fel eller misstag som behövde ändras. Inte en stor sak, men det kan vara irriterande att uthärda det två gånger i veckan. Det är allt.

När han åberopas har Lucifer en lugn, cool, berättelsesliknande röst och han framträdde som 2 svarta barn och bytte sedan till 2 kaukasiska barn eftersom han fick intrycket att jag inte gillade hans första uppträdande. Jag sa till honom att jag inte hade något emot det och han bytte tillbaka. Barnen tog tag i mig på armen vid en viss tidpunkt, men släppte då han fick en känsla av att jag inte gillade det, trots att jag sa att jag inte hade något emot, igen. Intressant nog uppträdde ärkeänglarna Michael och Raphael nära slutet av ritualen och berättade för honom att han behövdes någon annanstans, och att han borde avsluta saker och ting med mig. Han tittade också med förundran när han såg 1: a solens första pentagram och var som ”Åh, den allsmäktiges ansikte”. Han föredrar “Frankincense” rökelsedoft, men uppskattade mest att jag brände någon rökelse alls. Ville inte vara otacksam. Jag hade inte det föregående, så brände drakblod.

Åkallade Lucifer för en klient, och han framträdde denna gång som en vältränad, naken blond man med himmelsblå / gyllene pupiller och jätte, gyllene vingar. Berättade också för mig att han var den 3: a högst rankade ängeln från Potestatesordern.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.