Andar av element

Standard

Jag kommer diskutera andar av elementen och vad de har att erbjuda, kännetecken etc; för att göra en lång historia kort, de har mycket att komma med gällande saker som relaterar till deras respektive sfärer, och de kan göra det på ett originellt och inventivt sätt, riktigt exceptionella egenskaper kan visa sig. En mindre bra sak är att det är det enda de kan erbjuda, så det är ingen idé att be om något annat- nope kommer inte hända.

Det finns fyra element, nedan är andarna för respektive element listat:

⦁ eld- salamanders
⦁ jord- gnomes
⦁ luft-sylphs
⦁ vatten- undines

Salamanders visar sig som flammande män, gnomer är just det: gnomer, sylphs är luftiga, långhåriga män, undines är sjömän/sjöjungfrur eller vattenfolk.
Enligt definition, andar av element är inget mer än andar som besitter de astrala motsvarigheterna av elementen; notera att det finns ett femte element, anden och andarna som vistas I det är transparanta I utseendet, tystare och mer tillbakadragna, men fortfarande villiga att hjälpa. Nu ska jag utveckla kännetecken/färdigheterna av elementen och deras andar.

⦁ eld: mental och fysiska styrka, mod, aggression, strid, vapenhantering etc. Praktiska exempel är hjälp vid tyngdlyftning, bli tyngre (öka omkrets) , starkare (generellt), duktig på att hantera vapen och likande.
⦁ jord: materiel rikedom, naturrealterade saker som skog och träd, markbundna territorier som jord och lera. Praktiska saker att applicera är hjälp att behålla materiel rikedom, värdefulla metaller och skatter, bördiga land, initiering I natuern osv.
⦁ luft: skönhet, harmoni, fred, balans, agility etc. Praktiska saker att få hjälp med är att lära sig ett ämne/absorbera det så fort och effektivt som möjligt, bibehålla fysisk skönhet, mental balans, lätta sociala kontakter etc.
⦁ vatten: anpassbarhet, flytande, kunskap om vatten (hav, oceaner), stabila eller intensiva emotionella/astrala egenskaper, clairvoyance. Praktiska exempel hur man kan få hjälp är clairvoyante, anpassa sig till situationer/omständigheter, sjöfartsresor mm.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.