Magi för nybörjare

Standard

Var börjar du om du vill bli en magiker? Och jag refererar inte till någon scenuppträdare eller illusionsist såklart, utan en källa som arbetar med andar och gudomligheter mot ett mål. Att finna svaret på en sådan fråga kan bli så komplicerat att du inte längre ser skogen genom träden. Jag har skrivit denna artikel riktad mot en nybörjare helt utan erfarenhet I ett försök att besvara denna fråga. Det finns dock några saker att ha I åtanke:

. Magi är ingen dans på rosor; du kommer behöva hänge dig själv till det under en lång tid för att uppnå det du vill. Resultat får du inte över en natt, inte heller kunskapen eller visdomen.
. Du kommer att behöva sätta dina teoretiska kunskaper till handling; som bruce lee sa, “att veta är inte nog, vi måste tillämpa”. Materialet kommer inte göra mycket för dig om du inte använder det ordentligt, och ett öppet sinne är viktigt; ha inte fördomar förens du själv provat.
. Få perspektiv; förstå att det som fungerar för en kanske inte fungerar för dig, så du kan inte förvänta dig “enkla” resultat med en metod bara för att det gett otroliga resultat för en annan. Observera ditt mål väl och lyssna till din intuition, logik och vett.
. Förutsägelser är nödvändigt; att veta vad som kommer ske om du skulle använda dig av en teknik är nyckeln till framgång. De kommer åtminstone ha en idé hur det kommer sluta istället för att skjuta I blindo.
.Det finns flera ockulta eller magiska ordrar du kan gå med I (google är din bästa vän här) eller så kan du köra solo, denna artikel är mer riktad mot det senare alternativet. Det finns också flera magiska system att utgå från.

Metoder att förutse med är bland annat astrologi, tarotkort och runor för att nämna några (google är även här en bra vän). Om du inte kan eller vill göra det på egen hand, även om jag starkt rekommenderar det (ha med det I din träning eller gör det innan vilket är ännu bättre), kan du alltid finna någon som kan göra det åt dig, exempelvis ett medium.
Nedanför är en lista böcker som är instruktionsmanualer för magi I relation till vad, var, hur och varför du ska vad det nu är du ska göra och de följer ett visst system.

. Modern magick: 12 lessons in the high magickal arts
Av författaren d.M. Kraig. (västerländska ceremonier)
. Summoning spirits: the art of magical evocation
Avförfattaren konstantinos. (västerländska ceremonier)
. Communing with the spirits: the magical practice of necromancy
Av författaren m. Coleman. (svartkonst)
. Enochian vision magick: an introduction and practical guide to the magick of dr. John dee and edward kelley av författaren lon milo duquette. (enochian)
. Condensed chaos: an introduction to chaos magic av författaren p. Hine. (kaos)
. The miracle of new avatar power av författaren g. Gray-cobb. (nap)
. Mastering witchcraft av författaren p.Huson. (trolldom)
. Living wicca av författaren s.Cunningham. (wicca)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.