Den svarta solövningen

Standard

Jag ska I denna artikel dela med mig om mina senaste upplevelser I mitt arbete med den svarta solövningen. Men först, en kort introduktion för de som inte vet vad övningen innehåller. Första gången jag stötte på denna övning var för tre år sedan när jag var en ny ockultist en klåpare; den vänstra handens väg- magikern som går under aliaset e.A. Koetting publicerade en video där han introducerar vad det är och vilka effekter man kan vänta sig för utövaren. Jag minns väldigt väl när jag gjorde denna övning och den bedövande effekt den hade på mig mentalt. Jag kände mig helt värdelös I ungefär tre dagar, efter att jag utfört övningen I en dag eller fem. Slutsatsen är alltså att denna ritual inte är för nybörjare.

Länken till youtube-videon: svarta solövningen

Jag gjorde om ritualen I september 2016 under en månad, innan dess gjorde jag förutsägelse som jag alltid gör för att se vilka resultat jag kan vänta mig – så jag slipper slösa min tid på något som inte ger mig några fördelar. Övningen hade flera biverkningar så som ökad aptit; jag började får cravings mycket oftare (jag brukar äta en gång per dag och nu äter jag tre gånger). Jag känner också mer ursinne koka I mig (ilska, hat tex).

Men de positiva resultaten var väldigt bra: en ökning I lön (jag har nämnt I en tidigare artikel att det låg på $3000, gick till $3500 och går mot $4000 nu), jag kände mig hälsosammare mentalt och starkare; en bra dos klarhet, och mentalt bagage försvann, men jag måste påpeka att svarta solövningen bygger på mitt tidigare arbete och de tidigare nämnda resultatet bygger på det. Alltså inte övningen på egen hand. Jag lyckades uppgradera denna ritual efter att jag utövat den I några veckor genom att lägga till en bild och spå den, som är mer effektivt än övningen själv. Bilden nedan kan användas till spådom genom att kopiera den på ett (vitt) papper.En annan sak jag bör nämna är att början är svårast och du kommer känna “brännan” då men inte sen efter ett tag, och meditationen kommer I olika variationer (tex I min började jag se en vanlig sol smälta samman med den svarta solen och den svarta solen blev allt mer “skinande och glimmrande”). Den bör göras en gång per dag. Och sist, detta är mina personliga erfarenheter så det kommer förmodligen skilja sig från andras, beroende på individen. Mitt råd: kolla först för att se om det är någonting för dig.

Också av intresse (eventuellt): svarta solen (ockult symbol) wiki

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.