Forskningsfilerna Vol. Xxxvii: Paimon

Standard

Jag fick mycket nyligen åberopa Goetic-anden Paimon, och jag har alltid undrat över honom någonstans i mitt inre; Jag betraktar honom som en ”tungviktare”, som Belial och Lucifer. Goetia’n listar Paimon med ett brett spektrum av färdigheter, finna skatter & konst för att nämna några.

När jag undersökte honom visade han sig vara “Lunar” (Kräftan, 14 °); En examen som står för … du gissade det, ett brett utbud av färdigheter; hantverk, konst, matematik och ekonomi.

Då gick det upp för mig; det förklarar ”att kunna avslöja saker i jorden och vatten”-biten & kopplingarna med väst, eftersom månen hanterar dessa saker också (Kräftan tillför jord och jorden också ur horoskopets perspektiv). Månen reglerar också vatten som ett element. När man kallar honom, tog han sig det traditionella, gotiska utseendet av en man som red på en dromedar, en vacker man också. Bär blått och har en diplomatisk röst. Han var, som Goetia listar igen, följd av 2 assistenter som han skickade iväg efter att han såg att jag hellre inte skulle ha dem där. Han hade också en svans, men tog även bort den snabbt. Han tackar mig för denna text i skivande stund. Jag minns också att han bar en sorts manlig tiara med en sten i mitten, på pannan. Paimon är en perfektionist, och det visade han när han frågade mig specifikt om mitt mål hur jag vill att det skulle uppnås. Jag hade svårt att urskilja ansiktsdragen i detalj och han sa till mig att bespara mig min energi, eftersom det är så han ser ut… ”Bry dig inte ens Morino, det är så jag ser ut – du behöver inte titta på mitt hår i detalj eller mitt ansikte”. Slutligen åtföljs han verkligen av en mängd andar eftersom jag märkte att det fanns en hel del energi som surrade till och med timme efter ritualen. Min beskyddare berättade för mig att han kommer att rena huset och att de var borta efter en minut.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.