De Zwarte Zon oefening

Standaard

Ik zal mijn ervaringen delen in het afwerken van een occulte techniek genaamd de Zwarte Zon oefening; allereerst, de definitie. Deze oefening houd in dat je hoort te staren naar een afbeelding van een zwarte zon zoals beneden weergegeven, het is genoeg wanneer de zon begint te “glimmen” en de tekening nauwelijks zichtbaar is. Vervolgens hoor je je ogen te sluiten en je in te beelden dat je buiten bent en zonsopgang meemaakt, en dat de zon ook ondergaat; dus de loop van de zon binnen een dag…maar in plaats van een normale zon moet ie een zwarte zon zijn. Je hoort je hierbij volledig in te leven, zoveel als mogelijk, hoe die aanvoelt en het effect dat die heeft op je omgeving. Na afloop is het ogen opendoen en klaar is kees. Let wel dat deze oefening NIET voor beginners is, mits je nare en pijnlijke ervaringen op wil doen. Dit is over het algemeen het geval, dus hoeft niet altijd zo te zijn.

Deze oefening is afkomstig van de Amerikaanse tovenaar EA Koetting.

Qua resultaten was het voor mij een verbetering in maandelijks inkomen, maar ten koste van woede uitspattingen en verhoogde eetlust. Andere simultaan voortgaande oefeningen die ik verrichte werden ook door de Zwarte Zon versterkt.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.