Magick Vir Beginners

Standard

Waar begin jy as jy ‘n towenaar wil word? En ek verwys nie na ‘n persoon wat optree op ʼn verhoog of illusies skep nie, ons praat van ‘n towenaar wat met geeste en gode werk na ‘n doel. Dit vind van ‘n antwoord op so ‘n vraag kan verskillende maniere gaan tot op die punt waar jy nie in staat is om die woud tussen die bome te sien nie. Ek het hierdie artikel geskryf om ‘n absolute beginner ‘n antwoord op die vraag te gee. Daar is egter ‘n paar dinge om in gedagte te hou:

. Magick is geen wandel in die park nie; Jy sal jouself langtermyn moet toewy aan dit as jy iets die moeite werd wil bereik. Resultate sal nie oornag voorkom nie, en die kennis en wysheid sal ook nie op so ʼn manier kom nie.
. Jy sal die inligting wat jy geabsorbeer het in werking moet sit; soos Bruce Lee gesê het, “om te weet is nie genoeg nie, ons moet dit doen”. Die materiaal sal jou niks goed doen as jy dit nie uit probeer nie, en oopkop wees is belangrik; moenie oordeel totdat jy dit nie self probeer het nie
. Kry perspektief; wees bewus dat wat werk vir ‘n ander persoon dalk nie vir jou werk nie, so moenie “eenvoudig” aanvaar dat aangesien hierdie persoon byvoorbeeld geweldige sukses behaal het met ʼn tegniek dat dit ook vir jou sal werk nie. Kyk goed na jou doel en luister na die logika, rede en jou intuïsie.
. Waarsêery is noodsaaklik; om te weet wat gaan gebeur as jy ‘n tegniek beoefen is uiters belangrik, sodat jy op die heel minste, ‘n idee het van wat die uitkoms sal wees in plaas van dit blindelings betree.
. Daar is verskeie okkulte of magickale groepe daar buite waarby jy kan aansluit (Google is jou beste vriend hier) of jy kan solo gaan, hierdie artikel is meer vir die laaste soort. Daar is ook verskeie stelsels wat gebruik kan word. Divinatoriese metodes is byvoorbeeld astrologie, tarot kaarte en runes, om ‘n paar te noem (Google is ook jou vriend hier). As jy dit nie self wil of kan doen nie, maar ek beveel sterk aan jy doen, (sluit dit ook in by jou oefening of doen dit eerste/vooraf wat selfs beter is) kan jy altyd iemand soek om dit vir jou te doen, bv. ‘n psigiese persoon te huur.

Hieronder is ‘n lys boeke wat hoe-om handleidings is op Magick met betrekking tot wat, waar, hoe en hoekom om te doen wat ook al jy nodig het om te doen gevolg deur die stelsel uiteengesit.

. Modern Magick: 12 lessons in the high magickal arts
Deur die skrywer D.M. Kraig. (Western Ceremonial)
. Summoning Spirits: The art of Magical Evocation
Deur die skrywer Konstantinos. (Western Ceremonial)
. Communing with the spirits: The Magical Practice of Necromancy
Deur die skrywer M. Coleman. (Necromancy)
. Enochian Vision Magick: An Introduction and Practical Guide to the Magick of Dr.
John Dee and Edward Kelley
deur die skrywer Lon Milo Duquette. (Enochian)
. Condensed Chaos: An Introduction to Chaos Magic deur die skrywer P. Hine. (Chaos)
. The miracle of new avatar power deur die skrywer G. Gray-Cobb. (NAP)
. Mastering Witchcraft deur die skrywer P.Huson. (Witchcraft)
. Living Wicca deur die skrywer S.Cunningham. (Wicca)

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.