De onderzoeksbestanden vol. XI: Lucifer

Standaard

Ik voelde me nooit aangetrokken tot de gevallen engel Lucifer, maar desondanks besloot ik hem op te roepen nadat ik wat onderzoek naar zijn aard en dergelijke had verricht; ik wou hem vragen mijn webwinkel wat op te peppen in de zin van meer geld verdienen. Zijn naam betekent lichtbrenger of morgen ster en Hij word vaak vergist met de duivel (die niet bestaat) en Satan etc.

Lucifer is een op zichzelf staande en onafhankelijke entiteit en een heel sterke ook; Hij word in wat magische werkboeken als een van de zwaarste jongens bestempeld en terecht; Hij was de 3de binnen de Angelische orde der Potestates. Lucifer is een zonne-engel en heeft ook uitstekend talent binnen zaken zoals gezondheid (fysiek meer), werkaangelegenheden, rijkdom om op te noemen. Hij is eentje die meerdere talenten heeft. Toen ik hem voor het eerst opriep verscheen hij als een negerjongen & een meisje, maar in de keren die daarop volgde een blonde, naakte Adonis type. Hij heeft een zwoele, kalme stem. Ik kreeg van Hem de resultaten wel, dus succes op dat gebied bleef niet uit. Zie zegel beneden:

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.