Die Navorsing Leer Vol. Xi: Lucifer

Standard

Lucifer het my nooit regtig geïnteresseer nie, maar ek het besluit om vir sy hulp te vra in die bevordering van my web-winkel, sedert my navorsing gewys het dat hy kan help in daardie departement. Vir diegene wat nie weet wie Lucifer is nie, lees hier. Hy is ‘n gevalle engel, wie se naam “lig draer” beteken.

Lucifer stem ooreen met die Son (nie verrassend nie), 11 ° en hy sal omtrent enigiets doen in sy vermoë om te kry wat hy wil hê en om te kry wat die operateur wil hê. Buiten dit, is hy is ‘n “jack-of-all-trades” en het ‘n menigte van vermoëns (Herinner my aan Michael in hierdie verband). Het vermoëns wat strek oor. Ek het gevra vir sy hulp in die verbetering van my web-winkel en hy het nie teleur gestel nie. In ‘n week se tyd, het hy my geïnspireer of gelei om beduidende verbeterings aan die webwerf te maak, en ek het ook baie meer bestellings gekry, $680 netto werd. Baie goed in ‘n week se tyd. Daar was net een nadeel aan dit, hy herinner my aan Clauneck hier, daar was ‘n paar klein, wisselvallige veranderinge. My web-winkel sal opgeskort word as gevolg van ‘n paar klein foute of dinge wat nodig was om te verander. Nie ‘n groot probleem nie, maar dit kan irriterend raak om dit twee keer in ‘n week te moet verduur. Dit is al.

Wanneer hy opgeroep word, het Lucifer ‘n kalm en koel stem, het verskyn as 2 swart en het verander na 2 blanke kinders omdat hy die indruk gekry het dat ek nie van die eerste verskyning gehou het nie. Ek het vir hom gesê dat ek nie omgee nie en hy het weer verander. Die kinders het my ook aan die arm gegryp op ‘n sekere punt, maar weer laat gaan, want hy het die gevoel gekry dat ek nie daarvan hou nie, ten spyte daarvan dat ek weer gesê het ek gee nie om nie. Interessant genoeg, het die aartsengele Michael en Raphael naby die einde van die ritueel verskyn en vir hom gesê dat hy elders benodig was, en dat hy sy besigheid met my moet afhandel. Hy het ook in verwondering gestaar toe hy die 1st Pentacle van die son sien en gesê “o, die Almagtige se gesig”. Hy verkies Frankincense wierook, maar het waardeer dat ek enige wierook gebrand het. Wou nie ondankbaar wees nie. Ek het nie die vorige gehaat nie, so ek het Dragon’s Blood gebrand.

⦁ Het Lucifer opgeroep vir ‘n kliënt, en hy het hierdie keer verskyn as ‘n sterk, kaal, blonde man met lug-blou/goue oë en reuse goue vlerke. Het my ook vertel dat hy die 3de hoogste engel in die orde van Potestate is.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.