Die Navorsing Leer Vol. Vii: Aciel

Standard

Ek bring hiermee die saak van die oproeping van die entiteit Aciel tot almal se aandag; vir diegene wat hom nie ken nie, hy is ‘n gees gelys in Johannes Faust se grimoire “Magia naturalis et innaturalis “; algemene inligting wat uit die grimoire geneem is en wat in Duits is, is hier aanlyn. Daar is geen ander bronne van inligting anders as wat ek gesien het nie.

Aciel word ‘n sonkrag Gees genoem wat in toom gehou word deur Raphael en is baie aggressief, wat afgelei kan word van sy naam wat vermoedelik “God Verbrander”, “swart son van God” en so voorts beteken. Sy vaardigheid of spesialiteit is gelys as die verkryging van rykdom vir die operateur.

Ek was van plan om Aciel op te roep vir ‘n groot bedrag geld en het dit ook gedoen; voor, tydens en na die ritueel het hy aan my verskyn as ‘n Sphinx en ‘n normale sowel as ‘n swart Leeu, waarvan ek die laaste een gevind het om baie mooi te wees. Hy stem volgens my navorsing ooreen met die Son (Leo, 18 °) en hy is ‘n “bulldozer”; Hy doen wat ook al dit neem om jou die geld te bring wat jy begeer, maar is inderdaad gevaarlik in die sin dat hy die lewens energie dreineer vanuit die operateur, maar baie vriendelik homself. Ek noem dit omdat ek flou gevoel het naby die einde van die ritueel wat gedeeltelik my skuld was omdat ek ‘n bietjie teveel in my eie kop was (weet nie hoekom nie, dit is die eerste keer dat dit gebeur het), maar vir die ander deel was dit hy. Ek moes sit vir ‘n minuut of vyf om by te kom. Hy was baie geselserig en het probeer om praatjies aan te knoop, die belangrikste ding was sy eerlikheid; Hy het openlik vir my gesê dat daar ‘n kans is dat hy dalk nie in staat sal wees om my te gee wat ek wil hy nie – hy mag meer tyd nodig hê of my offers is nie genoeg vir die voltooiing van die taak nie. Ek het met hom saam gestem dat as dit die geval is, dat hy my net sê naby die einde van die sperdatum met vermelding van rede. Hy was bly om dit te hoor en ingestem tot dit.

Laastens en interessant, het hy vir my gesê dat hy van die engele orde van magte was, en dat sy val te danke was aan verontagsaming van God, en hoop om terug te keer na sy vorige posisie. Dit herinner my aan ‘n Goetiese gees. ‘N artikel wat ek aanlyn gevind het wat die oorspronklike operasie van die grimoire in Engels het is hier aanlyn. ‘N maatskappy is besig met die vrystelling van die grimoire in Engels en wat tans uit verkoop is, maar gereeld weer vrygestel word. Hier.

  • Aciel het my ‘n alternatiewe vorm van hom getoon, ‘n engel geklee in rooi soos per 17 Julie, 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.