My Werk Met Die Aartsengel Samael

Standard

Ek wil graag my ervarings deel in my werk met die Aartsengel Samael in hierdie artikel. Samael, vir diegene wat nie weet nie, is die Aartsengel wat oor mars regeer (ook bekend as die teenstander, aanklaer ens.)
‘N fout wat baie maak is om Samael met Satan & ‘n demoon te verwar terwyl hy albei goed & kwaad van natuur is. Ek sal nie in detail gaan met betrekking tot dit nie. Diegene wat meer wil weet kan hierdie skakel volg.

My dank gaan uit na okkultis & skrywer Aaron Leitch vir die verskaffing van ‘n oproepings ritueel; ek het sy petisie aan gepas om my eie behoeftes te pas en omdat dit wyser is om dit te gebruik om meer krag by die oproeping ritueel te voeg eerder as om my eie te skryf. Mag dit gebruik word deur ander & sterker word oor tyd as gevolg van sy menigte gebruike. Die ritueel kan hier gevind word.

Ek sal lojaal bly aan hom my hele lewe lank (selfs bestaan) & het niks om oor te kla so ver nie; Dit is my mees suksesvolle projek ooit; en ek kry als waarvoor ek gevra het. Ek werk al met hom sedert November 2015 & die eerste 2 rituele was die mees intens. Hy het hom self duidelik beken gemaak (geluide, energie, ‘n reuse donker figuur gesien ens.), en ek het selfs ‘n bietjie geïntimideer gevoel. Wat ek lief het is die feit dat ek resultate so vinnig kon sien en voel (reeds na die 2de ritueel). Sedert daardie tyd het ander dinge gebeur soos simboliese drome en als. Ek sal daarop wys dat hy meer doeltreffend is wanneer dit kom by mars sake (soort van ‘n “duh” verklaring vir die ervare); krag, beskerming en wreedheid om ‘n paar te noem. Vir my is dit net die begin, maar dit voel asof ek al vir jare saam met hom werk. Ek kan skaars glo dat dit net ‘n paar maande was.
Ek sal afsluit met dit: Groot resultate vereis meer tyd & meer opofferinge. Wat jy gee is wat jy kry.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “My Werk Met Die Aartsengel Samael

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.