Die Navorsing Leer Vol. Ix: Belial

Standard

Dit was ‘n rukkie gelede dat my belangstelling in die gees Belial, wat ook genoem is in die Goetia, sy hoogtepunt bereik het. Ek het sy beskrywing gelees in die Goetia en het geen behoefte aan sy dienste nie, maar tog het ek gewonder wat hy sou aanbied as ek hom opgeroep het. Vir diegene wat nie weet wie hy is nie, hier.

Om dinge kort te hou, is hy in ‘n hoë posisie van krag en gerapporteer reguit aan Lucifer.

Belial is ‘n Merkurius gees en daarom, soos hy my self vertel het, moet hy antwoord op Michael. Alhoewel hy ʼn tweeling (14 °) as ‘n sterreteken het. Dit verduidelik hoekom hy verskyn as ‘n Romeinse soldaat en spesifiek in geel sedert die son die lug tekens oorheers van ‘n elementele perspektief waarvan tweeling is die aanpasbare een is. Sy spesiale vaardighede wat verband hou met sy teken waarin hy uitstaan , is om ander te beïnvloed/oorreed ander tot die operateur se wil. So, in kort is hy in staat is om die wêreld tot jou voete te bring in daardie sin; hy sal maak dat ander jou lief het en goedkeur van jou optrede, waardeur jy klim in die lewe. Ander dinge is algemene kommunikasie ens.

Dinge wat ek opgemerk het tydens ritueel:

– Hy was ongelooflik lig; Ek is gewoond aan, wanneer ek geeste roep, intense gevoelens, maar hy was so lig soos lug (geen woordspeling bedoel nie); sy antwoord: “so net omdat ek ‘n demoon is, ek moet vuur en swawel bring? “* Laggend *.

– Hy het vir my gesê dat hy uit die orde van Potestates is, en snaaks genoeg, het hy ontsteld geraak toe ek gesê het “o, so magte”; sy antwoord: “Nee-ek is potestates, nie magte nie”; hulle is amptelik een en die dieselfde maar daar is n goeie kans dat daar ‘n klein verskil (e) is binne die orde self.

– Hy het ‘n groter toegang tot ‘n mens se gedagtes en verstand dan die algemene gees, ook nie ‘n verrassing dat hy my vertel het dat my beskermheer sy toegang tot my diepste gedagtes geblokkeer het nie, nie dat hy omgee nie want hy respekteer privaatheid.

Ek het hom gevra om sy vaardigheid te skenk aan my en hy het ingestem, maar was krities oor my tuis gekookte maaltyd as ‘n offerande, nie verbasend nie, aangesien selfs die Goetia sê dat hy groot offerande vereis. Sy reaksie op my offers toe ek gedink het oor hom oproep toe my gedagtes hom na my geroep het, soos die geval is met die meeste entiteite wat ek oproep: “‘n ete, is dit al?…. uhm, okay “.

Die resultate het gekom want ek het verbetering opgemerk; klein, maar nog steeds gelyk aan wat ek hom gegee het.

Laaste ding is dat hy meer neutraal is oor terugkeer na die hemel, hy was soos in, “Meh, wat ook al “.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.