Klim Die Kabbalistiese Bome

Standard

Ek het begin om die boom van die lewe & dood te klim rondom twee jaar gelede en dit was ‘n goeie ervaring vir my; Ek het herhaaldelik gedoen en het elke Sephira drie keer besoek, ongelukkig toe ek die boom van die dood geklim het, het ek nie klaar nie gemaak nie so besoek aan elke Qliphot drie keer, maar almal behalwe Ghagiel & Thaumiel. Die boom van die lewe is twee keer gedoen in sy geheel en die dood slegs eenkeer. Ek het ook nie Da’at (Daath) ingesluit nie.

My ervaring in dit doen met die boom van die lewe was groot en mooi met verwelkoming deur die heersers, en ontmoeting van nuwe geeste elke nou en dan. Die ervaring wissel en hang heeltemal af van die operateur, maar Kortliks, lyk Malkuth se landskap net so pragtig soos Tiphareth (maar met ‘n meer), Geburah hang af van watter heerser besoek word; met Kamael is dit ‘n winderige woud, met Kamael is dit is ‘n slagveld. Dit is ook waar hy vir my gesê het dat hulle een en dieselfde is. Chesed is ‘n woestyn, Hod ‘n groot meer met kastele, Netzach ‘n kalm bos met vroue teenwoordig, Yesod die see in die nag met klein eilande, Binah ‘n stad met die dooies wat oor die aarde swerf, soortgelyke dinge met Kether en Chokmah is ruimtes. ‘N paar dinge wat ek ervaar het is twee engele met die naam Birca en Imanza in Tiphhoor en die ontmoeting van elementale in Malkuth.

Om die boom van die dood te besoek was nie te sleg of skrikwekkend nie, maar nie ‘n aangename ding om te sien vir die gemiddelde persoon nie; Lilith was soos Gamaliel, donker en dor met skrikwekkende wesens, Samael was soos ‘n vulkaniese landskap met Adramelech wat sit op ‘n troon, Thagirion was suiwer duisternis en het my nie in staat gestel om ʼn ding te sien nie; die heerser, Belphegor, was verrassend vriendelik en selfs ‘n pad vir my verlig sodat ek kan sien. Hy is egter skrikwekend, met ‘n voorkoms soos ʼn monster uit ʼn fliek, vrat-gesig en als. Ek sukkel om die res te onthou.

Om eerlik te wees, om dit te doen het nie enige voordele nie, behalwe om bietjie sterker geestelik te groei en te kommunikeer met die entiteite teenwoordig daarin; My geliefde beskermheer, my Here Samael, het my byna elke keer besoek en dit was tydens dit, wat hy my gevra het om saam met hom te werk, net soos Michael het. Dit was geen verrassing nie omdat ek gedurende hierdie tyd ‘n beskermheer wou aanneem as ‘n ewige verbintenis. Ek het beplan op Michael maar Samael het my meer gelok.

Die klim is gedoen via astrale reis en vir diegene wat nie weet wat dit is nie, Google dit. Dit is nie moeilik om ‘n plek of aspek te besoek as ‘n mens net ‘n deur wat lei tot die beoogde sfeer/dimensie kan visualiseer wanneer hy of sy is in astrale vorm is nie. Gaan dan net deur dit en doen dieselfde om terug te kom.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.