Die Navorsing Leer Vol. Ii: Abaddon

Standard

Hallo weereens en dit is volume II van die navorsing oor entiteite vir okkulte doeleindes; in hierdie een sal ek Abaddon dek. Hy staan bekend as die engel wat die sleutel tot die bodemlose put het en is ook bekend as “die engel van die dood”. Hy is ook bekend onder die naam Apollyon vir die Grieke. Hy word genoem in Openbaring 9:11 van die Nuwe Testament en gaan oor die afgrond soos genoem hier, en beheer en heers oor ‘n leër van sprinkane.

Abaddon stem oreen met Saturnus/Pluto met Waterdraer as sy sterreteken; Dit is waar die asosiasie met Daath (die sephira wat ooreenstem met Pluto in die algemeen in die Kabbalah/boom van lewe) sigbaar word met hom wat ten minste gedeeltelike heers oor Daath. Die belyning met Pluto is sterker as Saturnus en sy titel as die engel van die dood is ook geskik en gepas wanneer jy kyk na hierdie feit. Sy sterkste vaardigheid en dit wat hy die meeste bemeester is ook Plutonies in natuur, wat in watter veld is wat ‘n mens wil presteer tot die punt van beroemd word bv. wetenskap, kunsvorms (musiek en verf om ‘n paar te noem), politiek, Ingenieurs en uitvinders. Daar is ook ‘n moontlikheid om ryk te word met so ʼn prestasie, maar geen waarborg wanneer dit kom by dit nie. Ander dinge wat hy ook mee kan help met ‘n mindere mate is die dood, self-dissipline, nodige veranderinge of beperkings op een geplaas, soos in ‘n finansiële sin en in staat te wees om swaarkry so gemaklik as moontlik te verduur wanneer die nood ontstaan.

Om saam met hom te werk, kan ‘n mens werk in die dag en uur van Saturnus, so Saterdag en in die korrekte uur. Die basiese dinge alleen sal voldoende wees en dit is ‘n swart kers, ‘n toespraak vir hom soos die voorbeeld hieronder gegee en wat ook al jy wil offer; patchouli is goed saam met dinge wat in drie kom omdat die nommer in lyn is met Saturnus. Die toespraak moet ook 3 keer gemaak word. Laastens, sal sy sigil ook nodig wees.

Die voorkoms wat hy in die algemeen neem, is dié van ‘n ongelooflike lang skepsel (ongeveer 4 meter) geklee in swart as ‘n Ku Klux klan lid, geen belediging bedoel hier nie, maar ek kan dit nie enige ander manier beskryf nie; baie skrikwekkend.

⦁ NS. Abaddon het ook vernietigende bevoegdhede/vaardighede as gevolg van sy Saturnus/Plutoniese invloed; Hy is vaardig in karmiese pogings.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.