Die Groter Sleutel Van Salomo – Orde Van Die Pentakels

Standard

Ek het begin werk met “die groter sleutel van Salomo-orde van die Pentacles” aan die begin van hierdie jaar. My belangstelling is hoofsaaklik gerig op die eerste pentacles, die mense wat geskik is vir die oproeping van die geeste het bygedra tot die sfeer wat genoem is. Vir mense wat dit nie ken nie, die groter sleutel van Salomo-orde van die Pentacles is ‘n grimoire of magiese werkboek wat die seëls en beskrywings van pentacles beskryf om gemaak te word wat sal dien om te werk met geeste op ‘n sekere wyse, afhangende van die aard van die werk.

Ek het begin in Januarie 2017 en gebruik gemaak van die 1st Pentacle vsn Mars, die 1st van die maan en die 5de van die maan; Die eerste een was veronderstel om te werk en te dien as ‘n verbetering in die oproep van my beskermheer, my Here Samael. Niks verkeerd met die pentacle nie aangesien dit werk. Ek het gesien dat dinge beter gaan en opgemerk dat die lyn van kommunikasie verbeter het. Die 1st Pentacle van die maan was ‘n geskenk aan ‘n gees waarmee ek gewerk het en dit het ook sy doel op dieselfde manier gedien soos hierbo beskryf. Die gees het ook homself aan my getoon wat wonderlik was, want hy het nie ‘n bekende algemene vorm nie en is kortaf en reguit tot die punt, selfs ‘n bietjie skaam. Maar hy is besig om meer vokaal en betrokke te raak in my lewe. Met betrekking tot die 5de Pentacle van die maan, het ek eenvoudig die beste vir laaste gelos; Hierdie Pentacle word beweer om antwoorde in jou slaap te bring, so droom profesie. Ek is nie ‘n dromer nie en droom selde. Wanneer ek gaan slaap is dit ligte uit vir my in my kop en klaar. Ek sal droom oor iets simpel een keer in ‘n jaar en weet dadelik dat dit niks beteken nie. Maar die soort drome wat helder en soms skrikwekkend is, skud jou wakker en maak dat jy voel asof jy glad nie goed gerus het nie, dit is die drome wat saak maak. Die pentacle het ook sy werk gedoen, want ek het hierdie tipe van drome meer as 5 keer in die afgelope 2 maande gehaat, en my sintuie vertel my in die meeste gevalle wie die droom-gewer is. Die meeste opgeroepte entiteite gee my ‘n teken op hierdie manier, waar dit was nie voorheen die geval nie. Die enigste nadeel is dat die droom gekodeer is en ek moet uitvind wat dit beteken. Ek gee nie om nie, maar ek voel dit is ʼn punt wat ek moet uitwys.

 

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Die Groter Sleutel Van Salomo – Orde Van Die Pentakels

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.