Die Navorsing Leer Vol. Xvii: Zepar

Standard

Ek het oor die goetic gees Zepar gelees toe ek ‘n gees nodig gehaat het vir ‘n kliënt wat haar liefdeslewe wou help of versterk; sy wou iemand in besonder hê, maar my versameling kanidate het my nie getrek nie. Ek het deur die Goetia gekyk en ek het sy naam en seël gesien, en vir ‘n rede het ek snaaks gelok gevoel na dit. Tot op hierdie dag, het ek 5 projekte aan Zepar toe gewei; 2 is deurlopend, 2 is gekanselleer en hy is terug geroep, en 1 was suksesvol. Die laaste een was, in die sin dat hy sy ex terug gekry het en hulle “het dit gedoen.” Die wat gekanselleer was, is as gevolg van die kliënte wat nie hul ooreenkomste na kom nie. Ons sal sien hoe die deurlopende projekte uitdraai.

Met betrekking tot Zepar, noem die Goetia dat hy ‘n Hertog is, sal verskyn as ‘n soldaat in rooi en het die vermoë om vroue lief te maak vir mans en maak mense onvrugbaar of steriel. Hy het min of meer die vorm geneem toe ek hom opgeroep het; ‘n soldaat geklee in die Middeleeuse harnas met ‘n rooi veer op sy helm. Hy praat met 2 stemme, die een is meer soos ʼn soldaat, en die ander meer soos ʼn jagter. Hy het my vertel dat hy bande met mars het en blyk om goue vlerke en ‘n goue/rooi gloed oor hom. Hy is solar in natuur (17 °) en daarom het hy goue vlerke. Dit was interessant, hy het ‘n swaard in sy hand gehaat aan die begin, maar ‘n geweer vasgehou toe ek hom laaste opgeroep het. Sy harnas kraak op dieselfde manier as wat ‘n ware een sou wanneer hy loop. Hy was nie in staat om my gedagtes te lees in die begin nie en het soos hy gesê het “op grond van my liggaamtaal” aannames gemaak. Hy is nou egter in staat om dit te doen, sedertons mekaar beter leer ken het. Sy energie is radiaal, maar het ‘n unieke gevoel aan dit. Die temperatuur in die kamer het ook verhoog, die eerste keer.

‘N idee van hoe hy lyk:

-Bygewerk op 9/16/2018-

Ek het ʼn goeie paar kere gewerk met Zepar, en hy het ‘n goeie ooreenkoms met my gedeel wat ek het bevestig; Eerstens, dek hy alle dinge wat aan die son opgedra is (bv. genesing, geld) anders as die ander sake wat voorheen genoem word. Tweedens, hy het my vertel dat hy voorheen aan die orde van magtebehoort het en hou nie daarvan om ‘n demoon genoem te word nie, want dit is beledigend aan hom want hy was ʼn “Elite een” (sy eie woorde); gevalle een is aanvaarbaar aan hom. Hy verskyn as rooierige (baie van die son geeste is) omdat die donker kant, of helse deel van die son in lyn is met mars in natuur. Dit is die rede waarom hy baie wapens dra (swaard, geweer, musket ens). Hy val onder Metatron.

Zepar doen goed vir kliënte, so geen bohaai.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.