Die Navorsing Leer Vol. Xiii: Michael

Standard

Ek het die Aartsengel Michael ‘n week gelede opgeroep vir ‘n kliënt; sy dogter het probleme gehad in die skool, hoofsaaklik dat sy afgeknou en gespot word tot sy slaan en sodoende in die moeilikheid beland. Hy wou hê ek moet dit alles stop en haar in staat stel om op haar skoolwerk te fokus. Die eerste gedagte wat in kop gekom het was Michael en ek het met die nodige navorsing begin.

Toe ek hom oproep, het hy die klassieke vorm geneem; die “engel met groot, pragtige oranje vlerke, geklee in ‘n wit mantel en ‘n oranje gordel “voorkoms. Hy het my vertel dat die taak nie ‘n probleem is nie en dat hy gou aan die werk sal spring. Sy hare was blonde en krullerig, maar verander na oranje elke nou & dan. Michael is een van die wat beskou kan word as ‘n “Jack-of-all-trades” in die lyn van vaardigheid of spesialiteit. Ek beskou hom as Merkurius, ander Solar, maar vir hierdie een het ek Solar korrespondensie gebruik, want dit was ‘n Sondag. Hy het vir my gesê dat volle resultate sigbaar sal wees met verloop van tyd, maar dat die teiken dadelik verandering sal oplet. Snaakse ding is dat hy wou geselsies aanknoop met my, want hy het niks beter om te doen nie in sy eie woorde. Maar ek wou dinge op die punt hou en hy het ingestem. Ek het dit duidelik gemaak het dat ek hom kan oproep enige tyd wanneer hy wil.

Die mees interessante ding in ‘n okkulte sin is hoeveel hy my dreineer het. Ek het gevoel asof ek niks wil doen vir die res van die dag na die oproeping nie. Die kliënt en sy dogter het my vertel dat hulle ook heeltemal uit was, min of meer. Sy dogter was so te se “vlou”. Hy het gister sukses bevestig & my eie ondersoek ook. Klaar.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.