Die Ars Paulina Deel 1

Standard

Ek het die werk van die Ars Paulina deel 1 van die mindere sleutel van Salomo op geneem ‘n paar jaar gelede. Vir die van julle wat nie weet wat die AP is nie, dit is ‘n magiese stelsel wat engele gebruik en behels die byeenroeping van die selestiale gode binne die uur van die dag wat hulle oorheers. Neem kennis dat die werklike ure in ‘n dag en die ure van die moderne samelewing aansienlik wissel; die eerste uur op ‘n dag begin byvoorbeeld, volgens hierdie stelsel en in aktualiteit, teen sonsopkoms in teenstelling met die middernag wat ons gebruik om te sien as die begin van ‘n nuwe dag en verteenwoordig word in tegnologiese masjiene. Hierdie esoteriese tydrooster kan baie maklik uitgewerk word. Ek het ‘n gratis aanlyn sakrekenaar om dit te doen en ‘n skakel om die wiskunde per hand te doen hier onder.

Aanlyn sakrekenaar: Planetary hours calc.
Per hand: Doing it by hand

Lang storie kort, het jy ‘n paar implemente nodig, spesifiek ‘n oefen tafel wat ‘n tafel is waarop die 7 klassieke planete geteken word (so die son, maan, Mars, Venus, Merkurius, Jupiter en Saturnus) soos in die prent hieronder getoon.

‘N seël moet ook gemaak word volgens die instruksies uiteengesit in die
dokument en ‘n oproeping gesê word met jou hand op die seël wat op die planeet geplaas moet word wat die planeet oorheers wat opkom. * Let op dat jy ten minste ʼn basiese kennis van astrologie moet hê om met die GP te kan werk. ‘N mens sal verder ook ‘n kristal bal nodig en wierook wat ooreenstem met die heersende planeet. Die engel wat ontbied word is veronderstel om in die bal te verskyn.

Dit is my eie tafel:

Hierdie projek, was ongelukkig ‘n mislukking wat beteken dat dit nie vir my werk nie. Geen engel verskyn nie en niks het gebeur nie. Ek was in staat om uit te vind dat om die instruksies in die Mindere sleutel van Salomo te volg nie genoeg was nie; daar is meer aan dit. Miskien is dit my skuld omdat ek so dink, maar jy leef en leer, reg? Ek weet nie of ek dit ooit weer sal begin na die nodige navorsing my bied met ‘n bietjie van ‘n waarborg nie, maar ons sal sien. Kyk na die video, ek deel die geheim van sukses in hierdie doen; en het die vermiste faktor gevind.

‘N afskrif van die Ars Paulina dele 1 & 2 kan hier gevind word: Ars Paulina.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.