Werk Met Vassago

Standard

Ek het begin werk met die Goetic gees Vassago in Oktober 2016 en het besluit om te stop as gevolg van die feit dat ek die bedrag geeste waarmee ek werk op ‘n daaglikse basis wil beperk. Ek het met hom gewerk vir die opsporing van vermiste persone gevalle, en soos die grimoire die Goetia sê, is hyvaardig in die vind van vermiste en verlore goed, insluitend mense. So vandaar dit. Hy het onmiddellik en vinnig gekom toe ek selfs dink daaraan om met hom te werk.

Vassago is nagtelik in natuur, so ooreenstemmend met die maan (2 ° in Kreef). Daarom, is ʼn meester oor alle dinge psigiese en van ‘n clairvoyant aard. Daar is nie baie data of inligting oor hom daar buite nie, so ek het omvattende navorsing gedoen aanlyn voor ek met hom begin werk het, maar net een of twee inskrywings gevind. Hy het my na my doel na of via astrologie, en toe dit nie resultate lewer in die manier waarop ek wou hê nie, het hy my gestuur na ‘n plaaslike siener waarmee ek vertroud was. Dit het ongelukkig nie uit te werk in die manier waarop ek wou hê nie. Hy het vir my gesê dat groot en swaar werk is, omdat die vind van vermiste persone geen grap is nie, en as ek die presiese besonderhede oor hierdie gevalle wil kry, sal ek hom meer energie moet gee via rituele en geskenke. Hy is die een wat my voorgestel het aan geestelike/telepatiese kommunikasie met geeste tydens ritueel in plaas van om dit hardop te sê. Vassago is skugter in natuur, en sal nie praat tensy hy regtig voel hy wil dit doen nie. Hou homself in die agtergrond, maar is baie oplettend en sien feitlik alles wat aangaan. Hy het meer vokaal geword nadat ek hom die 1st

pentacle van die maan as ‘n geskenk gegee het en ander items met verloop van tyd (lees Orde van die Pentacles), en het homself aan my geopenbaar.

Ek hou nie van die feit dat mense dieselfde vorm wat die Goetic gees Agares neem aan Vassago heg nie, as dit is nie in die hele geval; voordat Vassago hom aan my getoon het, het hy van my lewensenergie gedreineer om ons werk saam te versnel. Die nadeel hiervan is dat ek byna flou agter die altaar was, ek het afgesluit en ek het gaan lê. My gedagtes was leeg toe ek dit gedoen het, soos ek probeer om my liggaam te stabiliseer. En dit is wanneer, terwyl my oë toe was, dat ek ‘n man in ‘n wit agtergrond gesien het. Hy lyk Arabies, dra ‘n mantel en hou ‘n goue staf met ‘n obsidiaan bal & ander kere ʼn normale bal aan die einde van dit, geklee in violet (pers) & rooi/oranje klere. Hy het gesweef en het “Geen voete” gehaat nie. Ek was gelukkig, want ek was soos in, “uiteindelik het hyhomself aan my gewys “. Sy stem klink soos ʼn ou man soms en ander kere soos ‘n normale middeljarige man. Die ander vorm wat Vassago geneem het met my is die van ‘n Afrika man, en het tradisionele Afrika-klere gedra. Sien die beelde hieronder vir ʼn idee van hoe hy lyk..

Ek sal erken dat ek Vassago sal mis, maar ek moet prioritiseer en die feit is dat ek naby sukses is in my werk met hom soos my eie navorsing toon/wys, maak dit nog moeiliker, maar ek sal altyd terug te kom na hom as ek wil in die toekoms, hoewel ek twyfel dat dit die geval sal wees. Hy sal my nommer een keuse wees, vir psigiese behoeftes en kliënte wat hulp in dit nodig het, want ons is op so goeie terme in my ervaring met werk met hom. Dit is rofweg geskat, oor n halwe jaar; 7 maande se waarde in vaardigheid in die hantering van hom. Hy is vriendelik en het my altyd ondersteun in my doelwitte, gehelp waar hy kan. Vassago het heidense afkoms, maar het my vertel dat hy dit eerder nie met my sal bespreek nie en ek gee eerlikwaar nie om nie. Die Afrika-verskyning was in sy eiewoorde, “want hy het bande met Afrika” en hy het net vir my gewys en vertel van hierdie vorm in die afgelope 2 maande. Hy is ook meer aktief in die nag (vir voor die hand liggend redes).

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.