Die Navorsing Lêers Vol Xiv: Zadkiel

Standard

Ek het die Aartsengel Zadkiel of Tzadqiel opgeroep vir een van my kliënte oor ‘n week gelede, 9 dae gelede om presies te wees. Hy is bekend as die Aartsengel van Jupiter en dus die een beste geskik in my mening vir hierdie werk. Die taak of doel is ‘n groot een; my kliënt en vriend woon in Toronto, Kanada en wil sy eie huis hê, sien hier wat die algemene behuising koste daar is. Yikes inderdaad.

Dit was iets wat hy nodig het en was nie uit gierigheid nie, anders sou ek dalk gegaan het met ‘n minder heilige gees. Maar ek is lief vir engele as gevolg van hul krag & stabiliteit. Toe ek Zadkiel oproep, het hy verskyn as ‘n blanke man met swart hare en donker blou oë & klere. Hy het ‘n paar skale/lantern en ‘n Spies/stok in sy hand gehou. Sy skoene was swart (Sandale) en donker blou vlerke. Sy hare verander soms van krullerig na lank en die lantern straal 3 tipes lig uit: soms veelkleurig, geel of blou. Sy stem was sterk, duidelik en seker. Wat ek liefgehad het, is dat dit ‘n stil effek geproduseer; Wanneer hy gepraat het, was dit asof elke ander klank in die wêreld gestop het en ek was in ‘n grot. Hy het vir my gesê dat my kliënt & vriend ‘n jaar se kennis kan neem en hom sal help. Laastens, het ek iets gesien uit die hoek van my oog toe ek die klank-inskrywing op hierdie ritueel op geneem het, en toe ek terug kyk het ek ‘n groot, mot-agtige skepsel, die grootte van ‘n volwasse hond gesien. Dit het verdwyn na ‘n paar sekondes, maar ek was mal daaroor, om dit te sien.

Sedertdien het my vriend het vir my gesê dat hy fisiese motte omtrent oral gesien het; hulle verskyn gereeld. Ek sal ‘n oog hou oor sake soos wat ek altyd doen. Dit is ‘n lang termyn doel, maar dinge lyk goed so ver.

Dit is ‘n blote voorbeeld natuurlik, maar Zadkiel is een van die beste waarmee ‘n mens kan werk. Hy dek verskeie dinge, rykdom en geregtelike kwessies wat 2 voorbeelde is. Alle sake behoort aan die tekens Boogskutter en Vis is van toepassing.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.