Die Navorsing Leer Vol Xviv: Belphegor

Standard

Ek sal praat oor werk met die demoon Belphegor, wat ontstaan as ‘n Moabitiese God. In demonologie en die Kabbalah, is Belphegor die heerser van die qlifotiese sfeer Thagirion, aka die “swart son”. Lees hier vir meer inligting oor hom. Ek het Belphegor opgeroep in die begin van hierdie jaar (Jan-Maart 2017) en dit was baie

interessant, ten spyte van die feit dat dit nie met hom uitgewerk het nie. Maar dit was nie sy skuld nie. Ek het het die fout gemaak om al my geleenthede uit te put en te veel vir die selfde “mense” vir dieselfde ding te vra, Ritueel-gewys. So ek was die kaal hoender van wie niemand meer vere kon pluk nie. Toe hy verskyn, was dit dieselfde vorm wat hy geneem het as wat ek onthou toe ek astrale geprojekteer het na sy qlifotiese sfeer; ‘n skepsel met vratte oor sy hele liggaam. Hy is vriendelik, en is meer as bereid om iemand te help. Met betrekking tot sy vaardighede, is Belphegor ‘n maan gees (Kreef, 13 °) en baie sterk. Hy blink uit in clairvoyance en het ook ‘n goeie finansiële vermoë. ‘N mens sou goed doen as jy saam met hom in die lang termyn gewerk het en hulp benodig gehaat het in hierdie velde.

Ek onthou iemand wat ek ken het my vertel dat hy haar beskermheer is en sy het goeie resultate gekry deur saam met hom te werk, finansieel. Aan haar het hy verskyn as die eienaar van ‘n seiljag en was netjies geklee, hy het haar aangespreek as “girlie”. Ek het nog nooit, wanneer ek gewerk het met Belphegor, enigiets opgemerk oor hom in die sin of weg van luiheid en ontlasting of stoelgang nie. Rofweg gesê, verander hulle hom onregverdig in ‘n demoon van stront & luiheid. Moabitiese God.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.