The grote sleutel van Solomon- de orde per pentakels

Standaard

De orde der pentakels is een magisch werkboek dat symbolen weergeeft die, als die vervaardigd worden, een bezweerder verschillende machten geeft; het gaat om pentakels die betrekking hebben op de klassieke 7 planeten (Zon, Maan, Mars, Mercurius, Venus, Jupiter & Saturnus).

Hier een weergave van bepaalde en hun kwaliteiten:

Het eerste pentakel van de Zon; de aartsengel Metatron is afgebeeld erop, die God vertegenwoordigt en “het gezicht van God” word genoemd hierin. Dit is van pas voor het werken met alle machten, voor versterking in alle ondernemingen enz.

 

Het tweede pentakel van de zon; deze dient voor het werken met alle geesten die onder de Zon vallen.

 

Het derde pentakel van de zon; het dient voor het vernietigen en het opbouwen van succes & glorie.

 

Het vierde pentakel van de zon; het dient voor het zichtbaar maken van geesten die niet zichtbaar zijn.

 

Dit zijn allemaal voorbeelden van hetgeen deze pentakels bezitten in de zin van kwaliteit en praktische waarde. Hieronder mijn eigen pentakels die ik heb vervaardigd; allemaal werken zoals aangegeven en ik heb geen klachten.

Zie Sleutel van Salomo voor meer informatie & hier voor een engelse kopie.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.