De onderzoeksbestanden vol. XIII: Zadkiel

Standaard

Ik had de aartsengel Zadkiel een tijd geleden opgeroepen voor een klant van me en de resultaten waren goed; Hij regeert de planeet Jupiter en word daarom ook geassocieerd met de daaronder vallende horoscooptekens en dergelijke. Het ging erom dat deze klant zijn eigen huis wou en hij woonde in een locatie waar de prijzen van ontroerend goed heel hoog zijn. Te hoog voor hem. Zadkiel gaat over voorspoed en geluk, genade en sympathie onder andere en ik heb hem naast dit geval ook meerdere keren opgeroepen voor andere zaken, inclusief persoonlijke doelen. Zadkiel kan ook helpen in legale kwesties bijvoorbeeld.

Betreffende gedrag verschijnt Zadkiel over het algemeen als een engel gekleed in het blauw met zwart schoeisel en blauwe ogen, en donker haar. Hij heeft soms een weegschaal in een zijn handen en een lantaarn andere keren die geel, blauw of verschillende kleuren afgeeft. Zijn stem is sterk en heeft een echo-effect; alles word muisstil wanneer hij praat. Bij de voormelde specifieke oproeping merkte ik na het ritueel een megavlinder op boven het altaar, die verdween nadat ik ernaar keek en mijn klant vermelde erna haast overal vlinders te zien. Zie zegel Zadkiel beneden:

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.