Werken met Vassago

Standaard

Ik was begonnen te werken met de Goetia geest Vassago sedert oktober 2016 en had besloten na een maand of zeven te stoppen wegens het feit dat ik het aantal geesten met wie ik werk strak wil beperken en/ of limiteren. Voor degenen die Hem niet kennen, Vassago is de derde geest vermeld in het magisch werkboek de Goetia, en heeft zoals daarin aangegeven de macht om het verleden & de toekomst te openbaren, en alles dat verborgen is te vinden.

Het is voor mij niet verrassend dat Vassago dus, na mijn onderzoek, een maangeest blijkt te zijn; de voornoemde specialiteiten zijn maan-gerelateerde attributen. Vassago kan dus helpen op dat gebied en heeft dus naast het reeds aangegeven, ook standaard psychische krachten net als andere maangeesten. Voorbeelden zijn astrale krachten verkrijgen en/ of versterken, zaken die betrekking hebben op voedsel, het vinden van verborgen schatten etc.
Ik kreeg razendsnel zijn aanwezigheid in het begin en resultaat was er wel, maar niet het resultaat dat ik in gedachten had. Maar daarvoor heeft hij veel meer inzet van mij nodig, en om eerlijk te zijn had ik een groot doel voor ogen. Betreffende verschijning, duurde het wel even; Vassago, net als andere maangeesten, hecht zich aan de tovenaar of werker maar hij was met mij afstandelijk. Puur zakelijk, geen gebabbel of zo. Pas na een half jaar ongeveer kreeg ik hem te zien na een nare ervaring waarbij Hij zoveel energie opslokte van me dat ik haast buiten westen raakte- hij bood zijn verontschuldigingen aan en zei me dat dat niet de bedoeling was, maar ik zei hem niet erg. Toen zag ik hem voor het eerst… een Arabisch uitziend type met paars kledij met tinten van oranje/ rood. Had ook een staf met een bal aan het eind in z’n hand. Scheen te zweven in de lucht en geen voeten te hebben. Stem klinkt als dat van een oude man enerzijds en andere keren als dat van een normale, maar schuwe man. Laatste vorm die hij aannam voor ik met hem stopte was dat van een Afrikaanse man gekleed in traditionele kledij van die regio. Is actiever s’nachts vanwege logische redenen & vertelde me dat ie banden met Afrika heeft, en een heidense achtergrond. Zie zegel beneden:

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.