De Ars Paulina Deel I

Standaard

Enkele jaren geleden heb ik besloten om een project op te pakken genaamd de Ars Paulina, oftewel de kunst der Paulus; dit is een magisch werkboek dat een methode weergeeft voor het oproepen van Engelen, met name engelen die regeren over de uren van de dag op de dag waar ze traditioneel over regeren. Er zijn verschillende implementen die nodig zijn (voorwerpen) om dit te verwezenlijken. Een praktijktafel is nodig waarop de 7 traditionele planeten in hun respectievelijke symbolen moeten worden weergegeven. Verder een kristallen bol waarin de opgeroepene moet verschijnen. Zaken die in gedachten gehouden moeten worden is dat de werkelijke uren van de dag drastisch verschillen met het “door mensen gemaakte” urensysteem. Een werkelijk uur kan 2 tot 3 uren in mensen termen zijn als voorbeeld. In werkelijkheid begint het eerste duur van de dag bij zonsopgang, NIET middernacht zoals wij gewend zijn. Dit is de afbeelding zoals aangegeven oorspronkelijk.:

 

 

 

Dit is mijn eigen tafel:

Dit project heeft helaas gefaald; niemand verscheen bij oproepingen. Ik ben er inmiddels achter gekomen wat de reden is daarvoor, maar kies ervoor dat voor mezelf te houden. Er zijn maatregelen die getroffen moeten worden die niet vermeld staan in het document. Zie mijn eigen document met details met betrekking tot deze operatie.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.