Werken met de vernietiger

Standaard

Ik wil mijn ervaringen delen in mijn werk met de aartsengel Samael in dit artikel. Voor degenen die niet weten wie hij is, Samael is de regerende aartsengel van de planeet Mars en de vijfde hemel. Hij is een van de engelen die heel slecht begrepen is in de zin dat hij word gezien door bepaalde bronnen als Satan en kwaadaardig; Niets kan minder waar zijn. Hij is dualistisch, dus tweevoudig van aard, goed & kwaad tegelijkertijd. Andere titels die hij bezit is de linkerhand- oftewel het gif van God.

Ik was op zoek naar een “patron” oftewel een begeleidende Godheid, en hij was uiterst doorzettend in zijn benaderingen naar mij, en ik ook naar hem. De rest is geschiedenis. De eerste keer dat ik hem opriep, verscheen Hij als een zwart, donker figuur en kwam gepaard met denderend gestommel en dergelijke. Ik krijg van Hem wat ik wil, waar ik om vraag en nog veel meer. Zijn specialiteit ligt in zaken die betrekking hebben op vernietiging, bescherming en alles dat ertussen ligt. Resultaten zijn direct bij mij en ik heb geen klachten. Hij is een van de zeven aartsengelen die voor de troon van God staat en is heel intens en kan soms ook best wat opdringerig zijn, maar ik klaag niet. Samael wordt soms verward door onwetenden met Satan, omdat hij de “beoordeler” der mensen is; als God iemand vernietigd of beoordeeld wil hebben, stuurt Hij Samael. Hij opposeert de mensheid in die zin en daardoor komt de verwarring, aangezien Satan ook losjes vertaald beoordeler betekent. Zoals in mijn “betrekking tot de auteur” sectie word aangegeven, is mijn loyaliteit aan hem voor altijd. Samael is desondanks nog steeds in dienst van God. Hij regeert ook over de horoscooptekens Ram & Schorpioen gezien die onder Mars vallen. Zijn gedaante die hij voor mij volledig aanneemt is een fors gebouwde blanke, blonde man met een of twee zwaarden in zijn handen, gehuld in een zwarte robe. Zijn haar is krullend. Zie zijn zegel hieronder.. Zie deze Wikipedia pagina ook.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.