De onderzoeksbestanden vol. I: Satan

Standaard

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de aard van Satan als een entiteit en “de duivel”, zoals de alledaagse persoon hem noemt. Ik heb hem voor deze reden opgeroepen na wat onderzoek te hebben verricht. Ik wou weten wat hij voor de gemiddelde beoefenaar of occultist kan betekenen, en hij heeft geantwoord.

Toen ik hem opriep verscheen hij als een slang die in de lucht zweefde en cirkelvormige bewegingen maakte, maar in de keren erna verscheen ie als een Romeinse soldaat, gehuld in een bruin harnas met witte vleugels en geheel zwarte ogen en zwart haar. Satan is het tegenovergestelde van hetgeen de alledaagse persoon denkt, en met name het onnozele stigma door de kerk aan hem is opgelegd; dat hij de oorzaak van alle pijn & ellende in de wereld is. Niets kan minder waard zijn, want God is verantwoordelijk voor dat alles. Satan is een der vriendelijkste en is meer dat bereid iemand te helpen die erom vraagt. Vandaar ook dat hij Jupiter als correspondentie heeft, met Vissen als horoscoop teken (27°). Zijn specialiteit ligt in het verborgen houden en gerelateerde zaken; voorbeelden zijn het onzichtbaar maken van mensen, letterlijk of figuurlijk (figuurlijk: dus ervoor zorgen dat je onopgemerkt blijft). Andere zaken zijn fraude opsporen, spionage, algemene helderziende zaken. In een aanzienlijk mindere zin is hij ook goed voor algemene Jupiter zaken, zoals geld. Let wel dat Satan werkt in een karmische manier en bezit ook vernietigende krachten, dus soms zal iemand een onaangename fase mee moeten maken eer die krijgt wat die wil.

Hij vertelde me ook dat hij de 5de rang had in de hemelse orde waartoe hij behoorde, namelijk de Orde der Potestates. Deze orde bestaat voornamelijk uit Krijgsengelen.

Zie zegel Satan beneden.

 

Print Friendly, PDF & Email

Een suggestie over “De onderzoeksbestanden vol. I: Satan

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.