De onderzoeksbestanden vol. XXIII: Bariel

Standaard

De engel Bariel is een rijkdomengel die genoemd wordt in de grotere sleutel van Salomon, in het bijzonder op de pentakels van Jupiter. Rijkdom is niet zijn sterkste vaardigheid. Niettemin is hij vrijwel de krachtige geest en een grote geldmaker, vooral in kreeftgerelateerde zaken, bijv. voedsel, huishoudelijke zaken, onroerend goed en ga zo maar door. Zijn sterkste vaardigheid is aanval en verdediging, gevolgd door rijkdom en algemene kreeftzaken.

Bij het aanroepen van Bariel verscheen hij als een mooie engel met paarsblauwe vleugels en een mengsel van blond en brunette-achtig haar. Kleding was een witte mantel met een violet / blauwe riem en hij had een staf in zijn handen. Op een bepaald moment leek hij ook op een goed geklede Arabische man. Hij doet me denken aan Vassago in de zin dat hij afstandelijk is en alleen verschijnt bij het oproepen. Na het ritueel voelden mijn handen en armen vochtig maar tegelijkertijd brandend. Dit is hoe Schorpioen volgens mijn intuïtie aanvoelt.

Ik vroeg Hem ook om zijn zegel, die hieronder is. Ik zal hem in gedachten houden, een grote voorwaarde voor mijn lijst met partners. Ik hou van hoe mooi hij is. Maar dodelijk, zonder twijfel.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.