De kunst van zaken opvoeren via occultisme

Standaard

Het gebruik van occultisme voor het verbeteren van een zaak/ bedrijf is een van de meest vruchtbare en praktische dingen die u kunt doen, als het gaat om het maken van geld of financiële winst. Ik heb ervaring in dit en zal wijzen op dingen die in gedachten moeten worden gehouden en hoe dingen gedaan moeten worden.

Het kan moeilijk zijn geesten te vinden die deze specialiteit of vaardigheid hebben, maar men moet er niet specifiek op richten. Geesten die over het algemeen goed zijn om geld te verdienen en verwant te maken of de status te verbeteren, zijn voldoende voor dit doel. Opvoering is ook een zware operatie, aangezien het logisch is voor een hele maand op te voeren & grote offergaven moeten worden gemaakt om goede resultaten in het algemeen te verkrijgen. Het is meer als een initiële investering.

Een ander ding om in gedachten te houden, en hier is waar astrologie in het spel komt, is tot het teken waar uw bedrijf of werk valt. Opmerkelijke voorbeelden zijn Audio/Video zaken en de verkoop van voertuigen- deze vallen onder Tweeling. Huishoudelijke goederen en onroerend goed vallen onder Kreeft. Enzovoort.

De geesten waar ik ervaring mee heb, zijn Lucifer, Belial, Salas’ash; Ze hebben allemaal goede resultaten gekregen, de laatste twee, vooral omdat ze beide Tweelingen zijn. Lucifer, zoals ik in zijn artikel noem, is een Zonne engel, maar ze kunnen worden gebruikt voor de meeste bedrijven of zaken. Er kan echter een klein nadeel zijn wanneer dat gebeurt. De beste resultaten komen uit het samenwerken van twee geesten om iets te doen. Meer dan dat wordt niet aanbevolen, omdat het vrijwel te ver gaan is. Een duo is de beste optie veruit. Voor iedereen die hierbij hulp nodig heeft, biedt ik hulp aan mensen die via mijn webpagina dit willen doen.
Ik zal uw zaakje voor u op dezelfde manier opvoeren als hierboven uitgelegd; Het geldt voor een zaak waar je moet uitbreiden of klanten moet krijgen. Voor de rest is het maar toekijken hoe alles groeit.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.