Inzicht tot hoe tovenarij werkt II

Standaard

Ik zal even uitleggen hoe tovenarij allemaal werkt; wanneer je een geest oproept, roep je 1 persoon op in de zin van energie. Het is net als in de oceaan zijn en met een bekertje wat water uit de oceaan scheppen. Als je bijvoorbeeld Satan oproept, beschikt die over meer dan genoeg energie om je te geven wat je wil, want hij bezit bij wijze van spreken de kracht van 50 miljoen man; Het is dat je uit die 50 miljoen maar eenmansenergie oproept. Het is niet mogelijk over het algemeen om meer kracht op te roepen, omdat jij als mens niet meer aankan op dezelfde manier dat je maag niet meer voedsel aankan dan een of twee maaltijden. Dit is hoe het nou eenmaal in mekaar zit qua tovenarij.

Redenen voor waarom een ritueel geen resultaat op kan leveren:

. Het doel vergt meer dan eenmansenergie.
. Er zijn geen kansen die benut kunnen worden of bronnen die geput kunnen worden.
. Er is een specifieke, persoonlijke reden voor het falen van het ritueel.

Divinatie methodes gaan aangeven op welke wijze de geest te werk zal gaan en bijwerkingen, maar het bovenstaande is uitgezonderd hiervan. Wat gedaan kan worden voor een zo goed mogelijke kans voor resultaat? Een band opbouwen met een geest, dus een vaste geest als werkpartner inlijven en offergaven; LET WEL: Kwaliteit telt bij het laatste, geen kwantiteit. Het gaat niet om de hoeveelheid offergaven, dus geen 20 maaltijden. Daar heeft een geest niets aan.

Met de bovenstaande instructies is alles mogelijk, inclusief mega-resultaten, hoewel dit niet nodig is voor eenmalige doelen; dit is alleen geldende voor lange termijndoelen.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.