De onderzoeksbestanden vol. XX: Salas’ash

Standaard

De helse geest Salas’ash komt uit het boek van de westerse tovenaar EA Koetting, genaamd’ Book of Azazel ‘, en valt ie onder Azazel; Ik heb gewerkt met deze entiteit en kreeg goede resultaten. Zijn specialiteit is om zo snel mogelijk geld naar de werker te brengen. Ik heb ook onderzoek gedaan naar hem, en hij komt overeen met Tweeling, met aardig wat pit; dus hij is Mercurieel. Er zijn twee gevallen waarbij ik zijn vaardigheden heb benut en blij om te zeggen dat hij snelle resultaten teweeg kan brengen; de eerste was waar ik wat geld nodig had en hij leverde over een dag of vijf. De tweede instantie bracht klanten in voor mijn zaak; Ik heb hem samengekoppeld met een andere Tweeling, niemand anders dan de grote man Belial, en dit duo team doet het heel goed. De reden hiervoor is dat mijn bedrijf gaat om communicatie, dus tweelingen zijn geknipt ervoor.

Bij het verschijnen lijkt hij op een transparante figuur met oranje ogen. Er kunnen geen gezichtstrekken worden waargenomen. Bij een van mijn oproepingen werd hij door Azazel geroepen en ik zag hem ook kortom. ‘Mijn meester roept me, ik zie je’. En daar was Azazel.
Salas’ash is in ieder geval uitstekend voor fondsen die men zo snel mogelijk wil krijgen/nodig heeft, maar in tegenstelling tot zijn beschrijving is hij ook goed voor dingen op de lange termijn, b.v. tot twee weken. Zie zegel beneden met Engelse omschrijving:

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.