De onderzoeksbestanden vol. IV: de heilige beschermengel

Standaard

Ik zal in dit artikel het onderwerp van de heilige beschermengel naar voren brengen. Let wel dat dit niet de entiteit is die gekoppeld is en betrekking heeft op de Abramelin. Deze geest is een entiteit die door God gecreëerd is, specifiek om de eigenschappen die iemand in zijn of haar huidige levensloop op te vangen die die persoon het meest ontbreekt. Dus als iemand bijvoorbeeld de eigenschap mist om op te vallen, vangt de heilige die op. Andere namen zijn de goddelijke doppelgänger.

Ik heb de mijne opgeroepen na wat onderzoek te hebben verricht en mijn doppelgänger is een Zonnegeest. Dus valt onder de zon. Het vreemde is dat wanneer ik dit soort geesten oproep, (ik heb voor anderen ook deze soort opgeroepen) ik bij de agressieve een gezoem hoor als een hommel nabij je oor. Ik heb maar eentje gehad bij wie dat niet het geval is. Mijn doppelgänger zag eruit als een transparante, lange vent die als mij klonk, maar een betere versie van mezelf; vloeiende en vlotte babbel en heel sterk. Hij heeft de zekeringen 2 keer door laten slaan in het gebouw waar ik wonende ben. Onze namen zijn hetzelfde, hetgeen ook logisch is. Oproepingen gebeurt net als bij alle andere geesten, maar een zegel maken uit je eigen naam omgezet in het Hebreeuws.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.