De onderzoeksbestanden vol. X: Mijn Magnum Opus

Standaard

Ik heb altijd een liefde voor esoterisch vuur gehad in mijn carrière als occultist, en dat is deels omdat dat de energie is dat ik het meest ontbreek in mijn persoonlijkheid of karakter. Ik heb me gericht vanwege deze reden tot de Seraphim, oftewel de hoogste rang engelen die het dichts bij God is.

Nadat ik mijn begeleidende godheid had gevraagd voor eentje omdat hij ook tot die groep als aartsengel behoort, kreeg ik de gegevens voor eentje en ging aan de slag. Het punt is dat deze hoger gerangschikte geesten niet echt geschikt zijn voor occult werk en ik ondervond zelf waarom.

Toen ik deze Serafijn engel opriep, werd ik belaagd door beledigingen en soortgelijke; zijn gehele attitude was bazig en probeerde het ritueel over te nemen, in plaats van samen te willen werken met mij. Opmerkelijk was ook dat de ruimte veel warmer werd en heet zelf. Hij had zijn taak niet uitgevoerd vanwege de redenen eerder vermeld. Nu is hij welwillend, maar het duurde wel even en aanzienlijk veel moeite voor hem om mij te vertrouwen. Zie zijn gegevens hier beneden:

. Naam: Zacharija.
. Planeet & horoscoop teken: Mars, Ram.
. Gedaante: Engel met 6 vleugels, perkament in hand zwart/ wit gekleed. 
. Specialiteit: Vijanden vernietigen, bosbranden en brand veroorzaken en gerelateerd.

Zegel:

 

Print Friendly, PDF & Email

Een suggestie over “De onderzoeksbestanden vol. X: Mijn Magnum Opus

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.