Mijn ontmoeting met Lilith

Standaard

Ik zal een weergave geven omtrent mijn ontmoeting met de vrouwelijke demonen figuur genaamd Lilith; voor degenen die meer over willen weten, hier.

Lilith staat bekend als de regeerder van de antisfeer van de maan, genaamd Gamaliel; Zijzelf correspondeert met de maan zelve, met vissen als horoscoop teken. Haar specialiteit ligt in alle zaken die betrekking hebben op psychische krachten. Ik las een artikel omtrent haar en vroeg me af wat ze me zou kunnen bieden bij een oproeping. Het antwoord daarop is een welkome stoot in astrale krachten voor mij. Lilith is tevens ook de echtgenote van mijn begeleidende Godheid, Samael. Ze bezit wegens die reden ook wat Mars-gerelateerde attributen en kan agressief uit de hoek komen. Ze verscheen als een dame gekleed in middeleeuwse kledij, met een kalme en zwoele stem. Ze verscheen ook heel even als een koraalslang en vertelde me dat ze niet van pittig eten houd; dit is het geval met meeste maangeesten. Het enige nadeel van het resultaat dat ik heb gekregen van haar is wat woedevlagen. Zie afbeelding beneden voor een idee van haar.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.