De onderzoeksbestanden vol. III: Osiris

Standaard

Ik heb de Egyptische God Osiris opgeroepen en dit was ook mijn allereerste keer in de zin dat ik voor het eert een heidense God opriep. Voor degenen die Osiris niet kennen of weten wie hij is, hier. In het kort is hij de God van wedergeboorte, de dood en werd ook aanbeden voor vruchtbaarheidsdoeleinden. Voordat ik zijn specialiteiten bespreek, moet ik wel even aanhalen dat hij, als een heidense God, minder sterk is dan de engelen en demonen waar ik gewend mee ben te werken. Ik merkte het verschil direct op in de zin dat de afgegeven energie menselijk aanvoelde en niet zo sterk was.

Osiris correspondeert aan de planeet Venus met Stier als teken; zijn specialiteit ligt in het feit dat hij goed is in financiën en heel goed daarmee kan helpen. Enige nadeel is dat het een tijdje zal duren eer groot resultaat zichtbaar is. In de zin van verschijning, verscheen hij precies zoals zijn algemene vorm bekend is. Beneden afgebeeld het gebruikte zegel.

Osiris Seals

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.