De onderzoeksbestanden vol. VIII: Lucifuge Rofocale

Standaard

Ik heb Lucifuge Rofocale opgeroepen en voor degenen die Hem niet kennen, Hij is een der demonische regeerders die voorkomt in enkele magische werkboeken zoals de Grimorium Verum.
Zijn naam, losjes vertaald, betekent “Hij die het licht vermijd” of “Hij die vlucht voor het licht”.
Er werd me ook aangeraden het licht uit te doen door mijn Godheid vanwege deze reden. Toen ik hem opriep verscheen Hij als een reuze komodo varaan  & die op zijn 2 achterpoten stond en een kroon op z’n kop had, en een scepter in hand hield. Hij wenst geen deel uit te maken naar eigen zeggen meer van de hemelse machtsstructuur en is tevreden met zijn positie als regeerder van de qlippotische sfeer Satariel. Hij behoorde tot de Angelische Orde der Potestates.

Betreffende zijn specialiteit, is dat rijkdom en hij valt onder de planeet Mars. Hij is een der schathouders van de Hel en verwacht van iemand die met hem wil werken dat die persoon hem veel schenkt als tegenprestatie. Hij is heel kieskeurig en veeleisend. Zie zegel beneden:

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.